Начальник генерального штабу гєрасімов вже "не у справ"

Такою інформацією в своєму блозі поділився радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Посилаючись на свої джерела, він зазначив, що начальник генерального штабу військ окупантів вже де-факто не на посаді.

герасимов. Фото: YouTube, скрин

Антон Геращенко зазначив, що він вважає, що російський диктатор путін вже хоче відправити у відставку начальника генерального штабу гєрасімова. Радник міністра внутрішніх справ написав, посилаючись на свої власні джерела, що валерія гєрасімова російська влада хоче зробити винним за провали в Україні.

"І тим самим показати іншим генералам, що на них чекає, якщо провали триватимуть", – зазначив Антон Геращенко в своєму блозі.

За словами Геращенка, валерій гєрасімов насправді вже звільнений де-факто та не виконує свої обов'язки. Радник міністра МВС додав, що зараз гєрасімов став зловживати спиртним.

При цьому Антон Геращенко написав, що міністр оборони рф сергій шойгу все ще знаходиться на своїй посаді. Проте реального впливу на війну, вважає Геращенко, шойгу взагалі не має.

Важливо зазначити, що якщо гєрасімова дійсно звільнили, то це не дивує. Справа в тому, що російські пропагандисти продовжують нерідко кричати про якісь перемоги, хоча насправді рф програє у війні. Водночас радник голови Офісу президента Олексій Арестович зазначав, що в рф вже давно почали "чистку" в керівництві через невдачі окупантів на фронті.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що астролог поділилася прогнозом, коли настане перелам у війні на користь України.

Також повідомлялося, що Великобританія збільшила об'єми допомоги Україні, з'явилися гарні новини від наших міжнародних партнерів та друзів.

Крім того, у Кабінеті міністрів змінили список регіонів, жителям яких будуть виплачувати державну допомогу, хто не отримає виплат.