На росії знову вибухи – у мережі показали кадри

На росії останнім часом вже склалася традиція вибухів та пожеж. На цей раз мова йде знову про Білгородську область. У мережі з'явилися кадри з місця подій, де можна побачити густий дим у небі.

Взрыв в Белгороде. Фото: YouTube, скрин

Так, повідомляється, що у місцевих телеграм-каналах стали з'являтися відео з пожежею. Тут можна побачити, що щось горить, а у небо здіймається густий чорний дим. Судячи з цього диму, пожежа, яка сталася в Білгородській області, була дійсно масштабною. Офіційна російська влада поки що ситуацію не коментує.

У соціальних мережах пишуть, що були вибухи, а потім і сама пожежа. За попередньою інформацією пожежа сталася у селі Головчино Білгородської області. У соціальних мережах пишуть, що горить завод з виробництва цукру. Про причини пожежі наразі нічого невідомо.

Варто підкреслити, шо останнім часом на росії часто стали відбуватися то вибухи, то пожежі. При цьому нерідко "страждають" саме об'єкти критичної інфраструктури: заводи (зокрема ті, на яких окупанти виробляють зброю), військомати та інші важливі для керівництва рф будівлі. Місцева влада або намагається всю провину скинути на Україну (не маючи при цьому доказів), або кричать про те, що хтось покурив не в тому місці. Спостерігати за цим дуже цікаво.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленський несподівано відповів на запитання про здоров'я путіна, що сказав гарант.

Також повідомлялося, що у Міністерстві цифрової трансформації розповіли, чи будуть українцям надсилати повістки прямо у застосунку "Дія".

Крім того, президент України Володимир Зеленський записав важливе звернення до народу, гарант розповів про результати саміту НАТО та про нові обстріли окупантів.