У Генштабі ЗСУ показали статистику втрат окупантів

Наші захисники щодня продовжують нищити окупантів. Традиційно Генеральний штаб Збройних Сил України поділився новою статистикою щодо втрат окупантів на фронті. Цифри стають більшими, у кобзона все більше аудиторії в пеклі.

Украинские военные. Фото: Генштаб

Так, згідно з даними Генштабу, станом на 1 липня вже ліквідовано понад 35 750 російських окупантів. 150 проявили "жест доброї волі" тільки за останню добу. Варто зазначити, що насправді ця цифра точно більша. Справа в тому, що неможливо отримати точну статистику з регіонів, де постійно відбуваються активні бойові дії.

Також наші герої знищили 1 577 танків, 3 736 бойових броньованих машин, а796 артилерійських систем, 246 РСЗВ, 105 засобів ППО ворога. Щобільше, 217 літаків, 186 гелікоптерів та 645 безпілотників окупантів вже "вирішили не літати". На дно пішло 15 кораблів росіян. Також загарбники втратили 2 610 одиниць автомобільної техніки та 61 одиницю спеціальної техніки.

Слава нашим героям! Смерть російським окупантам!

Варто підкреслити, що нещодавно в Міністерстві оборони та Генеральному штабі ЗСУ робили важливе звернення до громадян. Військові просять українців не публікувати в мережі інформацію щодо наших спецоперацій на фронті. Навіть якщо у вас є надійне джерело у ЗСУ, не треба допомагати ворогу!

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що біля Маріуполя вибухнув корабель росіян, з'явилися подробиці.

Також повідомлялося, що у мережі показали, як ЗСУ накрили вогнем ворожу техніку, дуже ефектне відео.

Крім того, в Запорізькій області впав російський військовий гелікоптер, що відомо.