Метеоролог Наталка Діденко поділилася прогнозом на 2 липня

В Україні вже почалася сильна спека. Водночас в багатьох регіонах часті грозові дощі. Метеоролог Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі розповіла, якою погода буде завтра, 2 липня.

Синоптик зазначила, що 2 липня в Україні буде дуже спекотно: від 26 до 32 градусів тепла. У Чернігівській, Сумській, Полтавській, Луганській, Донецькій областях буде прохолодніше: від 24 до 28 градусів тепла. Водночас у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській областях очікується від 27 до 30 градусів тепла.

Також синоптик попередила про вітер. Наталка Діденко зазначила, що у східних регіонах та районі Приазов'я можливі сильні пориви до 15-20 метрів на секунду. Що стосується опадів, то вони в суботу малоймовірні. Невеличкі дощі з грозами можливі лише у західних регіонах. Там доречі може піти й град.

У столиці також буде суха та комфортна погода. Очікується від 28 до 29 градусів тепла, без дощів. За словами Діденко, тільки з 8 липня температура в Україні почне змінюватися: впаде до 27 градусів тепла. Поки що все буде спекотно та дуже сонячно.

"Хай так і буде, кому виходить, але під час війни треба бути свідомішим - зайву безпечність та власне окозамилювання поки що можна відкласти, краще - обережність, уважність, власна безпека і безпека близьких. Боятися - ні в якому разі, а бути розумним, відповідальним та уважним - дуже варто", – написала синоптик.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву у Верховній Раді.

Також повідомлялося, що з 11 липня в Україні почне діяти новий штраф, з'явилися подробиці.

Крім того, експерти розповіли, які продукти в Україні можуть подорожчати найближчим часом.